Over ons

Marjanne de Jong

 

Na jaren gewerkt te hebben als Klinisch psycholoog/psychotherapeut wil ik graag op een andere manier gaan werken. Dichterbij mijn eigen drijfveren, maar ook dichter bij de mensen.

 

Graag wil ik me inzetten om de Kleine Rietganzen tot een Centrum te maken waarbinnen we, iedereen die daarvoor open staat, willen helpen om bewuster te gaan leven. Binnen ons Centrum concentreer ik me er vooral op mensen te helpen met het maken van keuzes die bij hen zelf passen, maar waarbij tegelijkertijd het grote geheel (ons leven op deze aarde en hoe we daarmee en met elkaar omgaan) meegenomen kan worden in die keuzes.

 

Ik heb de bedoeling om 'bewuster leven' vorm te gaan geven vanuit ons zelf. Als we allemaal keuzes zouden maken op grond van onze werkelijke intrinsieke waarden, dan vertrouw ik er op dat we keuzes maken waar het in deze wereld werkelijk om gaat.

 

Met waarden als contact, redelijkheid en samenwerken, kunnen we komen bij de liefde voor elkaar en voor onze wereld.

 

Waar ik voor sta:

- omgaan met elkaar op basis van vertrouwen, liefde en harmonie,

- meer zorg voor de natuur op deze wereld omdat het onze levensbron is,

- nadenken over hoe generaties na ons moeten overleven op een aarde die wij aan het uitputten zijn,

- samenwerken en elkaar helpen,

- bewuster leven en bewuster keuzes maken.

 

 

 

 

Edith Mossel

 

Jarenlang heb ik geleefd van muziek maken als percussionist, theater, in bands en met DJ's. Omdat het werken als percussionist fysiek te zwaar werd, heb ik het roer omgegooid door de coachopleiding IMC- Mensontwikkeling (NOBCO erkend) te volgen. Psychologie had altijd al mijn interesse. Om mij meer te verdiepen besloot ik een intensievere vervolgopleiding te starten: Academie voor Psychodynamica.

 

Naast het coachen van individuen werk ik op afroep op de Hogeschool Utrecht als trainer, trainingsacteur en assessor. Daarnaast maak ik nog steeds met plezier muziek en houd ik me bezig met schilderen en digitaal foto's bewerken.

 

Als kind voelde ik me verbonden met de natuur en was ik me al bewust van het bestaan van energie. Later ontdekte ik dat alles uit energie bestaat met een trillingsniveau en beïnvloedbaar is met intentie.

Met bewustzijn kunnen we ons focussen op intentie en alles in het groot en in het klein beïnvloeden.

 

Waar ik voor sta:

- In ons Centrum voor bewuster leven, Kleine Rietganzen, wil ik me inzetten met de juiste intentie een bijdrage te leveren aan een gezond en liefdevol bestaan voor alles wat leeft.